TDK FELHÍVÁS

 

A Gazdálkodástani Intézet minden érdeklődő hallgatót szeretettel vár az ideiTudományos Diákköri Konferenciára, oktatóink maximális segítséget nyújtanak a TDK dolgozatok megírásában és prezentálásában, támogatják és elismerik a tehetséges és aktív hallgatókat.

 

Egy TDK-dolgozat elkészítésének számos előnye van:

 

Ø  Az egyes szekciók helyezettjei pénzjutalomban részesülnek.

Ø  Az Intézet a TDK résztvevőinekegy tárgyból kedvezményt ad a kötelezettségek teljesítésében.

Ø  Az Országos TDK Konferencián helyezést elérő hallgatóink, az ugyanabban a témában beadott szakdolgozatukvédésére automatikusan jelest kapnak.

Ø  A TDK munkát figyelembe veszik a pályázatok esetén (pl.külföldi részképzés, kiemelt és köztársasági ösztöndíj, alapítványi és egyéb pályázatok, Tanulmányi Emlékérem, demonstrátori megbízás, doktorandusz pályázat, hazai és külföldi konferenciákra és tanulmányutakra való jelentkezés).

Ø  Állásinterjún előnyt jelent, bizonyítva a jelölt ambícióját és kitartását.

 

HATÁRIDŐK:

 

TDK-ra jelentkezés:

2016. február 29.

Dolgozatok leadása:

2016. április 11.

 

Javasolt témák: http://gkiweb.uni-miskolc.hu/gki/index.php/hu/tdk-2015

További információ: http://www2.gtk.uni-miskolc.hu/tdk/

 

A konzulensi feladatok ellátása kapcsán a Gazdálkodástani Intézet valamennyi oktatója segítséget nyújt, adminisztrációs ügyekben aGazdálkodástani Intézet TDK felelőse, Dr. Szegedi Krisztina egyetemi docens (This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Tel.: 30/238-6158, A/4. 4. em. 407. szoba) kereshető.